Evenimente

Majorate, botezuri, nunti, evenimente corporate, aniversari, prezentări de moda și lansări de produs – cu stil și totuși accesibil? Desigur!

La Riverside Residence, găsiți combinația de lux, personalizare și adaptare la specificul evenimentului dorit datorita condițiilor unice pe care le oferim, completate de experienta personalului. Indiferent de opțiunea dumneavoastră, garantăm reușita evenimentului și va asiguram tot suportul necesar pentru ca evenimentul în sine sa devina o amintire de neuitat.

Oficierea stării civile în curtea complexului va da o notă aparte acestui eveniment deosebit!

Profitați de zilele calde de terasa de vară cu o capacitate de până la 80 de persoane pentru o experiență deosebită la malul Dunării!

Salonul BELVEDERE

Avand o capacitate de 40 de locuri, acest salon va ofera o priveliste unica, la Dunare. Orice eveniment capătă alta dimensiune alaturi de privelistea oferita si accentele decorative ce confera o personalitate aparte acestui salon.

h

Salonul SEPARÉ

Intim si elegant, cu o capacitate de 30 de locuri, acest salon poate fi gazdui evenimente intime sau deopotriva lansari de produs sau prezentari de moda.

Salonul RIVERSIDE

Cu o capacitate de pana la 150 de locuri, Salonul RIVERSIDE poate fi locatia perfecta pentru evenimentul dumneavoastra. Contactati-ne pentru detaliile evenimentului dorit si ne vom ocupa de toate detaliile. Dumneavoastra nu trebuie decat sa va simtiti bine!