Saloane Evenimente

Alegerea perfecta pentru orice eveniment din viata ta si a celor dragi.

Este al 3-lea eveniment pe care îl sărbătorim la Riverside, începând cu nunta noastră acum 3 ani, nunta finilor noștri și acum botezul fetiței. De ce revenim? Pentru că au o echipă de nota 10, care ne-a asigurat niște petreceri de neuitat de fiecare dată. Mâncare foarte bună, locație superbă, chiar pe malul Dunării!
- George (Romania), botezul fetiței.

Locația in care timpul se opreste in loc, iar buna dispozitie te cuprinde instantaneu.

Fiecare dintre noi viseaza la o nunta sau un eveniment perfect si de neuitat intr-un cadru idilic.
Acest vis poate deveni realitate la Complexul Riverside Galati, un loc deosebit unde rafinamentul saloanelor si spatiilor de evenimente se întrepătrunde atât de perfect cu frumusețea autentica a Dunării.

Contactează-ne pentru a verifica disponibilitatea la 0758 816 003, sau completează formularul de contact si te sunam noi cu mai multe detalii.

Locatia ideala

Localizarea saloanelor de evenimente ale complexului Riverside in imediata apropiere a Dunării, ne oferă unica posibilitate de a va oferii cele mai excepționale evenimente si petreceri private dorite.

Servicii Impecabile

Avem la baza o experiența îndelungata in organizarea diverselor evenimente si va stăm la dispoziție oricând. Nunti, botezuri, aniversari, petreceri private sau corporate, personalul nostru primitor, cald si pregătit, va așteaptă cu drag.

6 Locatii Disponibile

Complexul Riverside va pune la dispoziție 6 locații superbe in care sa va desfășurați evenimentul perfect.
NOU Salonul Eden - Descoperă noua destinație pentru evenimente chiar pe malul Dunării! Înconjurata de grădini fermecătoare, noua locație Riverside te invită să trăiești momente magice în mijlocul naturii împreună cu până la 200 de invitați.
Salonul Rotund - Cu o capacitate de circa 100 de locuri, salonul Rotund poate fi locația perfecta pentru evenimentul vostru, de la cele mai formale cum ar fi nunti sau botezuri, pana la evenimente corporate sau lansari de produs.
Salonul Belvedere - Având o capacitate de 40 de locuri, acest salon iți oferă intimitate si o priveliște unica la Dunăre.
Terasa & foișorul Riverside – Putem găzdui pana la 200 de persoane dornice de o petrecere inedita in aer liber.
Cupola de ceremonii & gradina Riverside Rose – Cu un farmec unic si modern, gradinile si panoramele spectaculoase iti ofera amintiri de neuitat.
Pub-ul & terasa The Docks – Un cadru mai intim si relaxat, poate pentru un majorat sau aniversare cu circa 50 de oaspeți.

Oferte disponibile pentru saloanele de evenimente Riverside

V-am pregătit mai multe propuneri de meniu din care puteți alege pentru evenimentul vostru. Daca aveți orice nelămurire, sunați-ne la 0758 816 003 si promitem ca împreună sa ajungem la cea mai buna soluție pentru ce va doriți.
Nu vedeți oferta potrivita pentru evenimentul vostru? Nici o problema. Va oferim consiliere gratuita telefonica, sau si mai bine, la locația noastră unde va vom prezenta saloanele disponibile. Ne spuneți tipul evenimentului si ce va doriți iar noi facem tot posibilul sa devina realitate.

Galerie Saloane Evenimente

starpicturelayers linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram