Saloane Evenimente

Alegerea perfectă pentru orice eveniment din viața ta și a celor dragi.

Este al 3-lea eveniment pe care îl sărbătorim la Riverside, începând cu nunta noastră acum 3 ani, nunta finilor noștri și acum botezul fetiței. De ce revenim? Pentru că au o echipă de nota 10, care ne-a asigurat niște petreceri de neuitat de fiecare dată. Mâncare foarte bună, locație superbă, chiar pe malul Dunării!
- George (Romania), botezul fetiței.

Locația în care timpul se oprește în loc, iar buna dispoziție te cuprinde instantaneu.

Fiecare dintre noi visează la o nuntă sau un eveniment perfect și de neuitat într-un cadru idilic.
Acest vis poate deveni realitate la Complexul Riverside Galați, un loc deosebit unde rafinamentul saloanelor și spatiilor de evenimente se întrepătrunde atât de perfect cu frumusețea autentică a Dunării.
 
Contactează-ne pentru a verifica disponibilitatea la 0758 816 003, sau completează formularul de contact și te sunăm noi cu mai multe detalii.

LOCAȚIA IDEALA

Localizarea saloanelor de evenimente ale complexului Riverside în imediata apropiere a Dunării, ne oferă unica posibilitate de a vă oferii cele mai excepționale evenimente și petreceri private dorite.

Servicii Impecabile

Avem la bază o experiența îndelungata în organizarea diverselor evenimente și vă stăm la dispoziție oricând. Nunți, botezuri, aniversări, petreceri private sau corporate, personalul nostru primitor, cald și pregătit, vă așteaptă cu drag.

5 LOCAȚII DISPONIBILE

Complexul Riverside vă pune la dispoziție 5 locații superbe în care să vă desfășurați evenimentul perfect.
Salonul Rotund - Cu o capacitate de circa 100 de locuri, salonul Rotund poate fi locația perfectă pentru evenimentul vostru, de la cele mai formale cum ar fi nunți sau botezuri, până la evenimente corporate sau lansări de produs.
Salonul Belvedere - Având o capacitate de 40 de locuri, acest salon iți oferă intimitate și o priveliște unică la Dunăre.
Terasa & foișorul Riverside – Putem găzdui până la 200 de persoane dornice de o petrecere inedită în aer liber.
Cupola de ceremonii & grădina Riverside Rose – Cu un farmec unic și modern, grădinile și panoramele spectaculoase iți oferă amintiri de neuitat.
Pub-ul & terasa The Docks – Un cadru mai intim și relaxat, poate pentru un majorat sau aniversare cu circa 50 de oaspeți la interior și 300 la exterior.

Oferte disponibile pentru saloanele de evenimente Riverside

V-am pregătit mai multe propuneri de meniu din care puteți alege pentru evenimentul vostru. Dacă aveți orice nelămurire, sunați-ne la 0758 816 003 și promitem ca împreună să ajungem la cea mai bună soluție pentru ce vă doriți.
Nu vedeți oferta potrivită pentru evenimentul vostru? Nicio problemă. Vă oferim consiliere gratuită telefonică, sau și mai bine, la locația noastră unde vă vom prezenta saloanele disponibile. Ne spuneți tipul evenimentului și ce vă doriți iar noi facem tot posibilul să devină realitate.

Galerie Saloane Evenimente

starpicturelayers linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram