Despre noi

Situat intr-o zona pitoreasca, pe malul Dunarii, intr-o constructie noua si moderna, cu camere spatioase si luminoase decorate cu gust, Complexul Riverside va asteapta sa traiti pe viu, la tarife accesibile, experiente de lux si rafinament.

In cadrul hotelului va punem la dispozitie camere twin, matrimoniale/double, single si triple, unele cu vedere la Dunare si balcon, dotate ultramodern conform celor mai recente standarde.

Complexul Riverside va mai pune la dispozitie si un restaurant elegant si spatios cu o capacitate de 150 de persoane, un salon cu o capacitate de 40 de persoane si un separeu cu vedere la Dunare cu o capacitate de 30 de persoane. Vara puteti savura un preparat apetisant alaturi de o bautura la alegere pe terasa ce ofera o priveliste superba asupra batranului fluviu.

Definitia elegantei
Asa cum nicio poveste de dragoste nu seamana cu alta, la Complexul Riverside va oferim ambianta aristocratica si unicitatea evenimentului pe care alegeti sa-l celebrati. Spatiile amenajate tematic, cu stil, completate de serviciile de calitate si de un personal atent la cele mai fine detalii vor fi punctul de plecare a unor amintiri memorabile.

Amintirile sunt menite sa dureze, cu atat mai mult cu cat unele au loc doar o data in viata. Va invitam sa traiti pe viu o experienta placuta si memorabila nu doar pentru dumneavoastra ci si pentru invitatii pe care ii aveti.

Spatiile Complexului Riverside se acomodeaza perfect pentru toate tipurile de evenimente, de la petreceri corporate, evenimente private, mondene sau aniversare.