Despre noi

Construit în anul 1978, Complexul Riverside ocupă un loc cu tradiție în industria ospitalității gălățene. Cunoscut până nu demult sub brandul “Popasul de la Dunăre” și ulterior mărit și amenajat așa cum îl vedem în prezent, locația păstrează poziția preferențiala pe care o deține pe piața, poziție câștigata prin impunerea și menținerea unor standarde ridicate de calitate și seriozitate.

Pornind de la unul dintre cele mai vechi restaurante din oraș si câteva căsuțe de lemn, astăzi vei găsi un restaurant modern, un pub, numeroase terase si spatii pentru dining in natura, si bineînțeles oportunitatea de cazare la Riverside Residence, un hotel de 3 stele construit in 2018.

Te așteptam cu drag să descoperi plăceri culinare cu delicatese din misterele apelor, dar și cu specialități din bucătăria tradițional urbană. Ospitalitatea caracterizează românii în general, dar echipa restaurantului nostru în mod special!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram