Restaurantele Noastre

Fie că te gândești la un pahar de vin bun după o zi grea de muncă sau la o masă delicioasă, în Complexul Riverside găsești atât un restaurant consacrat cu un meniu diversificat, cu specific pescăresc, cât și pub-ul The Docks unde poți savura bunătăți direct de pe grill alături de băuturile tale preferate.

Restaurant Riverside

Iți răsfățam papilele gustative la fiecare masă
Vezi Meniu A-La-CarteDelivery la 0758 816 003

Indiferent că dorești să servești masa în restaurantul nostru sau să cinezi acasă, poți conta pe faptul că bucătarii noștri vor pregăti mereu preparatele cu multă pasiune și grija pentru standardele înalte care ne-au consacrat. Zilnic, re-alimentăm stocul de ingrediente delicioase și atent alese, iar echipa noastră se asigură că mâncarea servita este de cea mai bună calitate și extra-delicioasă!

Trebuie neapărat să încerci măcar o dată câteva bucate din preferatele oaspeților noștri, precum saramura de crap, storceagul sau platoul omonim "Riverside" cu fructe de mare!

Iți este foame? Te așteptam să-ți satisfacem poftele culinare! Ești la birou sau ai chef să stai acasă? Sună la numărul pentru livrări rapide sau folosește link-urile aplicațiilor de mai jos. Poftă bună!

Găsiți restaurantul Riverside și pe aplicațiile:

The Docks
pub & grill

Bunătăți tradițional urbane și aromă de grătar
Vezi Meniu A-La-CarteDelivery la 0758 816 003

Ai avut o zi grea și dorești să te destinzi? Sau ai chef să te vezi cu prietenii și nu știți unde? Iți recomandăm pub-ul The Docks, unde ambianța caldă și primitoare vă vor face să vă simțiți ca acasă. Am menționat că avem și o priveliște asupra Dunării de invidiat?

Nu dorești să stai în interior? Nici o problemă. Terasa intimă The Docks este pentru tine, unde relaxarea și voia bună te așteaptă tot timpul anului, sau pentru zilele călduroase, renumita „Grădina de vară” iți oferă o atmosferă primitoare, relaxată, cu aromă de grătar în aer... 

Iar în caz că vi se face foame, puteți savura preparate la grătar, delicioase... mai este cineva care nu a încercat încă faimoșii noștri mici romanești?

Găsiți pub-ul The Docks și pe aplicațiile:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram